Майстерність публічних виступів – для когось вроджений талант, для більшості – результат навчання й подальшої постійної практики.  У процесі навчання ораторської майстерності відбувається позбавлення від внутрішніх затисків, розвиток впевненості в собі і своїх силах та практика публічних виступів.

Лектор програми Андрій Любченко перше заняття  присвятив подоланню власних бар’єрів (страхів та фобій).

На другому занятті лектор поділився універсальним конструктором публічного виступу перед аудиторією. Слухачі мали можливість продемонструвати свій імпровізований виступ та одразу отримати feedback від аудиторії та лектора.

На третьому заняття Андрій Любченко надавав практичні поради спікеру для роботи з аудиторією, правила реагування на внутрішні і зовнішні  подразники. Слухачі отримали практичні поради щодо роботи з мікрофоном, поведінки на сцені та особливостей виходу з незручних ситуацій під час публічного виступу.

Останнє заняття було присвячено вищій формі ораторського мистецтва- імпровізації. Адже авторська імпровізація – це вміння швидко скласти уявній план промови і обрати відповідну форму висловлювання. Слухачі мали можливість одразу виступити в імпровізаційній формі та отримати слушні поради від лектора.

Працівники Центру розвитку кадрового потенціалу навчального закладу та всі присутні щиро вдячні Андрію Любченку за чотири неймовірні, продуктивні та емоційні заняття. Дякуємо за співпрацю!


      

    

Україна, 40007 Суми,
вул. Римського-Корсакова, 2

Головний корпус, 7-й поверх, кабінет Г-703
Тел.: +38 0542 687718
E-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з
даного ресурсу посилання на сайт
обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua