💥7-11 грудня відбувся цикл вебінарів із загальною назвою «Формування цілісного інформаційного простору СумДУ». У вебінарі взяли участь заступники директорів інститутів та деканів факультетів, які курують інформаційну роботу в інформаційному вебпросторі структурних підрозділів університету, та відповідальні за контент вебсайтів.
 📎Програма циклу вебінарів була спрямована на організацію внутрішнього процесу створення єдиного цілісного образу університету у вебсередовищі. Наразі є потреба забезпечення стейхолдерів не тільки достовірною та актуальною інформацією, а й інформацією, представленою лаконічно та у формах, прийнятних для різних категорій сучасних стейхолдерів.
📌Крім питань формування суто контенту, вперше говорили про нагальну потребу використання можливостей інструментів аналітики Google для раціональної побудови як окремого вебсайту, так і всебсистеми університету, у цілому, а також про способи використання брендбуку університету та особливості формування візуальної складової бренду СумДУ.
 

Україна, 40007 Суми,
вул. Римського-Корсакова, 2

Головний корпус, 7-й поверх, кабінет Г-703
Тел.: +38 0542 687718
E-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з
даного ресурсу посилання на сайт
обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua