З 12 грудня 2022 року по 25 січня 2023 року на базі Центру розвитку кадрового потенціалу Сумського державного університету була реалізована програма підвищення кваліфікації «Базовий курс для тренерів у сфері навчання та освіти дорослих (що базується на програмі Curriculum GlobALE)». У програмі приймали участь науково-педагогічні працівники Сумського державного університету.

Програма здійснювалась Представництвом DVV International в Україні за сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини у партнерстві з Сумським державним університетом та Центром навчання впродовж життя.

Тренінгові заняття від Андрія ГУСЄВА, керівника Київського філіалу ГО «Одеська обласна група медіації» та Мирослава ГРІНБЕРГА, співзасновника та голови Правління ГО «Київський освітній центр «Простір толерантності» були інформаційно насиченими як теоретичним так і практичним матеріалом та проходили у дружній атмосфері.

З дні інтенсивного відпрацювання практичних навичок, постійне обговорення технік та алгоритмів впровадження методів навчання дозволило учасникам програми по новому оцінити світовий досвід тренерів. Не обійшлося і без дискусій та обговорень найболючіших питань адаптації, перефразування та онлайн навчання

      

Україна, 40007 Суми,
вул. Римського-Корсакова, 2

Головний корпус, 7-й поверх, кабінет Г-703
Тел.: +38 0542 687718
E-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з
даного ресурсу посилання на сайт
обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua