Цикл вебінарів щодо профілактики травматизму серед учасників освітнього процесу

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 08.04.2024 р. за № 1/6067-24 та з метою профілактики травматизму серед учасників освітнього процесу та працівників освітніх установ Сумський державний університет провів цикл вебінарів, у яких взяли участь педагогічні, науково-педагогічні та інші працівники закладів середньої фахової передвищої освіти, дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Сум та Сумської області.

Спікер вебінару «Профілактика спортивного травматизму у закладі освіти», проректор з науково-педагогічної роботи Сумського державного університету, Олександр БРІЖАТИЙ акцентував увагу на необхідності володіння навичками з профілактики спортивного травматизму фахівцями фізичної культури і спорту, які працюють у закладах освіти та спортивних установах.

Віра ФАЛЬКО, старший викладач кафедри екології та природозахисних технологій Сумського державного університету на вебінарі «Профілактика травматизму серед здобувачів освіти» розглянула особливості проведення вступного інструктажу для здобувачів освіти навчальних закладів.

          

Україна, 40007 Суми,
вул. Римського-Корсакова, 2

Головний корпус, 7-й поверх, кабінет Г-703
Тел.: +38 0542 687718
E-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з
даного ресурсу посилання на сайт
обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua