Сьогодні, 23 лютого, у центрі розвитку кадрового потенціалу СумДУ завершили навчання слухачі програми «Українська мова: помічник кожному на щодень»

Цей курс дає можливість дізнатися не тільки останні тенденції розвитку сучасної української літературної мови, удосконалити володіння нормами державної мови, а й отримати «свіжі» знання з комунікативної лінгвістики, прагматики, психолінгвістики, що спираються на традиційні й новітні здобутки українських і зарубіжних учених-філологів.

Цього разу навчальна платформа ЦРКП об’єднала слухачів із Херсонщини, Запоріжжя, Дніпропетровщини, Полтавщини, Одещини, Харківщини, Житомирщини, Сумщини. Курс української на щодень підготувала й проводить кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри журналістики та філології СумДУ Алла Ярова.

Нагадаємо, що на базі центру розвитку кадрового потенціалу СумДУ також постійно діють курси підвищення кваліфікації з професійної риторики, ділової української мови, підготовки до іспиту на визначення рівня володіння державною мовою для виконання службових обов'язків тощо. Отож, якщо ви хотіли б почуватися впевненіше в спілкуванні, верифікувати свої знання норм сучасної української літературної мови, а ще поділитися власним комунікативним досвідом у приємному фаховому товаристві, ласкаво запрошуємо на наші навчальні програми

   

Україна, 40007 Суми,
вул. Римського-Корсакова, 2

Головний корпус, 7-й поверх, кабінет Г-703
Тел.: +38 0542 687718
E-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з
даного ресурсу посилання на сайт
обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua